Våra lokaler:

Grålös förskola

Grålös förskola i Skee ligger lantligt belägen utanför centralorten Strömstad, öster om E6. Förskolan är nybyggd och togs i bruk 2019. Det finns sex avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år. Förskolan är byggd för att alla som vistas i den skall ha fin utsikt. Fönster finns i många olika höjder och dörrar är av glas, allt för att även de minsta skall kunna överblicka sin omgivning.

Förskolan jobbar med Grön Flagg och har ett miljötänk vad gäller återvinning och återbruk. Förskolebyggnaden har också solceller på taket för att minska klimatavtrycket. Att ha skogen nära med en promenadväg dit som går över ängar ger många möjligheter till lärande. Det finns djurhagar med betande får inpå husknuten och ett besök hos fåren vid lamningstid brukar vara populärt hos både stora och små.

Skee förskola har en ny stor utegård som lockar till lek och rörelse. Det finns en pulkabacke och cykelbanor som slingrar sig mellan olika lekredskap. På gården finns det flera fruktträd och barnen har varit med och planterat jordgubbsplantor.

Byggår: 2018
Fastighetsbeteckning: 
Grålös 4:58
Adress: Grålösvägen 26, 452 60 Skee

Fastighetstekniker:
Magnus Andersson

Felanmälan

Felanmälan görs via e-post till:
felanmalan@stromstadslokaler.se

Akuta fel anmäls till vår beredskapstelefon:
0526-494 79