Badhuset_long

Om oss

AB Strömstadslokaler är ett av Strömstads kommun helägt bolag. Bolagets verksamhet består i huvudsak i att främja Strömstads Kommuns försörjning av fastigheter och lokaler för kommunens skol- och förvaltningsverksamhet.
Fastighetsförvaltningen bedrivs i egen regi. Vi som arbetar på Strömstadslokaler sätter stort värde på att ge god service, ha hög kompetensnivå och skapa bra förutsättningar för de verksamheter som huserar i våra lokaler. 

Strömstadslokaler söker fastighetstekniker

AB Strömstadslokaler söker en fastighetstekniker som vill vara med och skapa bra miljöer för kommunens invånare. Du gillar service och samarbete!

Sista ansökningsdag 2023-11-10

AB Strömstadslokaler är ett kommunalägt fastighetsbolag som har till uppgift att främja försörjningen av lokaler åt Strömstads Kommuns olika verksamheter. Strömstadslokaler äger ca 45 fastigheter och omsätter 81 MSEK.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadslokalers ansikte utåt genom att dagligen vara synlig och tillgänglig i våra fastigheter.

Som fastighetstekniker erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du arbetar med fastighetsutveckling inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier, energi och värme samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastigheter eller likvärdig utbildning inom fastighetsutveckling, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter. Tjänsten innebär arbete i våra hyresgästers olika verksamheter vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är positiv, noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande.

B-körkort och datorvana är ett krav.
Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %. I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 6:e vecka.
Lön: enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-11-10
Märk din ansökan ”Fastighetstekniker”
Skriftlig ansökan skickas till: jobba@stromstadsbyggen.se

Alternativt per post:
AB Strömstadslokaler
Västra Klevgatan 9a
452 30 Strömstad

Kontaktpersoner
Fastighetschef, Ulf Kristiansson, 0526-494 18, ulf.kristiansson@stromstadslokaler.se

Patrik Olsson (Fastighetsanställdas förbund), 0526-494 66, patrik.olsson@stromstadslokaler.se

Affärsidé

AB Strömstadslokaler skall uppföra, äga och förvalta i huvudsak fastigheter med lokaler för Strömstads Kommuns verksamheter. Förvaltningen skall ske i sådan form och med en service- och kvalitetsnivå som Strömstads Kommun efterfrågar till en för Strömstads Kommun acceptabel hyresnivå.

Våra lokalytor:

– Skollokaler: 48 066 m²
– Idrotts- och fritidslokaler: 10 823 m²
– Kontorslokaler: 5 988 m²
– Övriga lokaler: 14 948 m²

Totalt 79 825 m²

Årsredovisning